Boxing Bro’s

Trainen bij de nummer 1 in boksen voor mannen uit Groningen is de beste manier om superfit te worden!

Daarom Boxing Stad Groningen

Wil jij afslanken, sterker worden en fitter door leven of heb je nog een ander doel? Kom trainen bij de nummer 1 in boksen Groningen en behaal in korte tijd resultaat.

$

Van beginner tot bokstopper

Leer alle aspecten van het boksen!

$

Intensieve begeleiding

De cursus wordt verzorgd door professionele bokstrainers & voormalig Nederlands Kampioen boksers.

$

Verlies snel overtollige kilo’s

Door de intensieve lessen val je snel af, krijg je meer power en voel je je snel fit en vitaal.

$

Uitsluitend mannen in de groep

De cursus is niet gemengd. Alle echte mannen mogen meedoen

“Wij leren jou boksen”

Boxing Bro’s is een unieke 8-weekse cursus van Boxing Stad Groningen voor mannen die in een korte periode de basis van het boksen willen leren. De cursus is niet gemengd. Alleen mannen mogen meedoen. Alle belangrijke basistechnieken van het boksen, aangevuld met krachttrainingsvormen en het spelelement, worden uitgebreid behandeld. Je krijgt les van twee oud-kampioenen boksen van Nederland.

 

Door hun professionele begeleiding, hoogstaande technische benadering en intensieve lessen leer je in een korte periode behoorlijk boksen. Als bonus ontwikkel je meer kracht en power, waardoor je je na afloop beduidend fitter en vitaler voelt.

Wie wil dat nou niet?

Mannen aan het woord… 

Boksen is inmiddels de enige sport die ik nog beoefen…

Tymen Boon

Marketingmanager Eppinga

Van trainen bij BSG ben ik ‘strakker’ geworden..

Paul la Poutré

Ondernemer in Kunst

Trainen bij Boxing Stad Groningen geeft mij meer energie..

Ko Rustige

Zzp'er Chefkok

“Find Your Inner Rocky”

Al dat moois komt je natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Je moet je die twee maanden bij Boxing Stad Groningen volledig inzetten, met lichaam én geest. Met slap gedoe word je nooit een goede bokser, dat weet je zelf ook wel. Maar als je intensief meedoet en niet te snel opgeeft, heb je na die acht weken meer zelfvertrouwen en voel je jezelf veel weerbaarder. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Boksen is een van de meest complete sporten die er zijn. Het gaat om uithoudingsvermogen, reactievermogen, souplesse, snelheid en timing. Bij het boksen doet vrijwel ieder lichaamsdeel doet mee, dat is goed voor je lijf. Boksen is ook een denksport. Je moet iedere move bewust doen. Met zomaar erop los meppen kun je nooit winnen. De training bij Boxing Stad Groningen is allround: je bouwt een geweldige conditie op en ieder lichaamsdeel komt aan bod. Iedereen is op die manier in staat boven zichzelf uit te stijgen. Dat is de filosofie achter Boxing Bro’s.
De bokscursus in Groningen wordt afgesloten met een examen en een officiële diploma-uitreiking.

Personal Training

Liever meer persoonlijke aandacht en sneller resultaat? Boek dan een proefles Personal training!