BSG Businessclub

Boxing Stad Groningen brengt beweging in je zaak met de BSG Business club. We brengen ondernemers op een ongedwongen & sportieve manier bij elkaar en zijn hierdoor dé netwerkclub voor ondernemers die hun gezondheid net zo serieus nemen als hun business.

Personal Trainingen

Tijdens deze training werken wij aan je persoonlijke doelen en houden wij je in topvorm. De visie van Boxing Stad Groningen is dan ook dat iedereen op zijn manier in staat is boven zichzelf uit te stijgen.

mannen boksen groningen

Groepstrainingen

Je volgt elke 2 weken een gezamelijke kracht- en conditietraining die jou als ondernemer gezonder en productiever maakt. Letterlijk en figuurlijk sparren met andere ondernemers tijdens de aansluitende ontbijt of lunch.

Personal Training

Club lidmaatschap

Onderdeel van de businessclub is je lidmaatschap bij Boxing Stad Groningen. Je kan hierdoor zelfstandig komen trainen tijdens onze Open Gym of deelnemen aan onze groepslessen.

Daarom BSG Businessclub

Ondernemen is een topsport. Het gaat net zoals bij boksen om uithoudingsvermogen, reactievermogen, souplesse, snelheid, timing…

$

1x per week personal training

$

2x per maand groepstraining

$

Toegang tot onze open gym en groepslessen

$

Jouw bedrijfsnaam/logo op een zichtlocatie in onze club

$

Gratis toegang tot clubevents en wedstrijden.

$

Fiscaal aftrekbaar

Quirijn Kroese

De businessclub staat onder leiding van oud-Nederlands Kampioen boksen Quirijn Kroese, ondernemer en o.a. eigenaar van Boxing Stad Groningen & Girl Power Boxing. In 2016 nam hij de dagelijkse leiding over van Boxing Stad Groningen. Het bestuur droeg de club in vertrouwen aan hem over, mede omdat hij hier al jaren zelf bokste. Inmiddels is de vereniging getransformeerd naar een succesvolle onderneming met op dit moment 10 locaties in Nederland.

BSG Businessclub is voor iedere ondernemer die niet alleen fit en gezond wil zijn maar ook op een plezierige manier wil netwerken met andere gedreven ondernemers. Hieronder een greep uit onze leden: