EXPERIENCED BOXING

Trainen bij de nummer 1 in boksen in Groningen is de beste manier om superfit te worden!

Daarom Boxing Stad Groningen

Boxing Stad Groningen biedt voor sporters met minimaal een halfjaar bokservaring de lessen Experienced Boxing. Het maakt voor ons niet uit of deze ervaring hebt opgedaan bij onze eigen beginnerscursussen of bij een andere boksschool. Als je maar beschikt over de elementaire kennis en routine die nodig is.

$

Veel aandacht voor techniek & tactiek

Leer alle aspecten van het boksen!
$

Intensieve begeleiding

De trainingen worden verzorgd door professionele (oud) Nederlands Kampioen boksers.
$

Kom en blijf in vorm

Door de intensieve lessen val je snel af, krijg je meer power en voel je je snel fit en vitaal.

Gevorderden aan het woord.. 

Alina

Jan Peter

Remko

“Wij leren jou boksen”

De Experienced Boxing lessen van Boxing Stad Groningen zijn bedoeld voor mensen die hun bokstechniek, tactiek en conditie  naar een hoger niveau willen tillen. Zowel fanatieke recreatieve boksers als wedstrijdboksers zijn welkom bij deze training. Tijdens de lessen besteden we aandacht aan alles wat te maken heeft met boksgerelateerde techniek en tactiek.

Daarna proberen we  je in optimale conditie te krijgen of te houden.

Wie wil dat nou niet?

“We’ll get you ready to rumble!”

De training van Boxing Stad Groningen heeft een strakke en heldere opbouw. Allereerst beginnen we met een korte warming up om je  lichaam voor te bereiden op de intensieve training. Daarna gaan de handschoenen aan en worden in tweetallen de technieken doorgenomen. Actieve en passieve verdedigingen worden doorgenomen en verschillende aanvalstechnieken worden behandeld. Daarnaast komt de basis altijd weer terug in onze trainingen. Onze trainers sturen iedere deelnemer. Ze geven duidelijke aanwijzingen waarbij ze streven naar verbetering van van iedere bokser bij de verschillende thema’s. Zo kan iedereen zijn/haar hoogste doel bereiken.

Daarna kan het echte werk kan beginnen en worden de technieken in praktijk gebracht. Sparringoefeningen bereiden de boksers voor op een aantal rondes daadwerkelijk sparren/spelboksen. Hierbij houdt elke bokser rekening met het niveau van de ander. De trainers letten daarbij op de juiste techniek en correcte toepassing van de boksregels. Leerzaam en inspirerend voor iedere ervaren bokser. We sluiten af met een zaktraining, coretraining of krachttraining achteraan om alles uit het lichaam te halen. Na de cooling down keren alle deelnemers superfit en met een voldaan gevoel naar huis.

Personal Training

Liever meer persoonlijke aandacht en sneller resultaat? Boek dan een proefles Personal training!