Parkinson boksen

Kom trainen bij de nummer 1 in Parkinson boksen in Groningen en verminder uw klachten

Daarom Boxing Stad Groningen

Wil jij fitter en vitaler door het leven of heb je nog een ander doel? Kom trainen bij de nummer 1 in Parkinson boksen uit Groningen en behaal in korte tijd resultaat.

$

Intensieve begeleiding

De trainingen worden verzorgd door professionele bokstrainers en fysiotherapeuten.

$

Bevorderd je coördinatie & wendbaarheid

Boksen is een allround sport en helpt je coördinatie en wendbaarheid te verbeteren.

$

Boksen traint je mentaal

Door de bewegingen van boksen worden de hersenen gestimuleerd tot het aanmaken van stofjes (neurotransmitters) die het brein helpen om bewegen makkelijker te maken.

$

Gezelligheid

Na afloop van de les nog even gezellig met de groep nazitten onder het genot van een kopje koffie of thee.

RTV Noord op bezoek bij Parkinson Boksen Groningen

Nieuw bij Boxing Stad Groningen: Een boksgroep voor mensen met Parkinson. De ziekte van Parkinson heeft grote invloed op het dagelijks leven. De spieren worden stijf, de balans wordt slechter, er ontstaat vaak een gebogen lichaamshouding en je krijgt pijn in de nek en lage rug. Al deze klachten zorgen ervoor dat er praktische beperkingen ontstaan.

Boksen is een van de meest complete sporten die er zijn. Het gaat om uithoudingsvermogen, reactievermogen, souplesse, snelheid en timing. Bij het boksen doet vrijwel ieder lichaamsdeel doet mee, dat is goed voor je lijf. Boksen is daarnaast ook een denksport en bevorderd je coördinatie en wendbaarheid.

Je krijgt les van professionele bokstrainers die vanuit Stichting Parkinson een opleiding hebben gehad. Door hun professionele begeleiding, leer je in een korte periode behoorlijk boksen. Als bonus leer je de basisvaardigheden van het boksen en voel je je na afloop fitter en vitaler.

Maak nu een afspraak voor een gratis proefles.