Personal Training Groningen

Gezocht: 10 vrouwen uit Groningen die willen trainen met een Personal Trainer!

In 8 weken tijd:

  • Slanker & sterker
  • Fitter & zelfverzekerder
  • Weerbaarder & vitaler

Aanmelden kan nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat vinden onze klanten…

 

Personal training heeft me geholpen meer plezier te krijgen in het sporten en in korte tijd veel fitter en sterker te worden. Ook is mijn bokstechniek snel verbeterd. De combinatie tussen krachttraining en boksen vind ik erg leuk.

Tijdens de training is er veel persoonlijke aandacht en veel gezelligheid. Door het trainen kan ik mijn ei kwijt en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

Hannah Miedema

Trainen bij Boxing stad Groningen heeft me veel opgeleverd, ook in mijn dagelijkse leven.

Ik ben zelfverzekerder geworden en assertiever. Ik heb mezelf op een andere manier leren kennen. Ik ben fitter en voel me sterker.

Ik ben afgevallen en ik voel me fijn in mijn lijf. Het is een verslaving geworden en er gaat geen week meer voorbij dat ik niet te vinden ben bij BSG.

Laura Schipper

Het trainen met een Personal Trainer geeft enorm veel plezier en ontspanning. Als zelfstandige en moeder heb ik dit gewoon nodig. 

Op termijn heeft het mijn lichaam ook positief veranderd. Sterkere en flexibelere spieren, meer uithoudingsvermogen en kracht heb ik gekregen binnen een aanzienlijk korte tijd.

Isabella Hornhuis

Op zoek naar Personal Training in Groningen?

Na de intake kan bepaald worden wat voor jou het beste gaat werken. Onze verschillende pakketten worden op maat gemaakt. Helemaal afgestemd op wat het beste bij jou past. 

Personal Training is dan ook veruit het meeste effectieve middel om jou doelen te bereiken. Werk aan aspecten als afslanken, sterker worden en je fitter voelen door intensief te trainen op jouw niveau. Wij gaan samen met jou aan de slag om je doelen te bereiken. Intensieve begeleiding, effectief trainen en de juiste voeding zijn hierin de gouden combinatie. Iedereen is anders en maatwerk is de leidraad van de nummer 1 Personal Training Groningen.

Alle trainingen van Boxing Stad Groningen worden gegeven door gecertificeerde personal trainers die alle disciplines van onze training door en door beheersen. Onder hun professionele en technische begeleiding heb je al deze technieken snel onder de knie. Daarbij houden onze trainers jou en je lichaam goed in de gaten, waardoor je geen blessures ontwikkelt. Sporten moet immers leuk blijven.

Ja, Ik wil meer informatie ontvangen
Bedankt! Wij nemen z.s.m. contact met u op!
  • Vol = Vol – gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar 
  • Uiterlijke aanmelddatum 1 juli 2019

Slanker & sterker

Fitter & zelfverzekerder

Weerbaarder & vitaler

PERSONAL TRAINERS