Personal Training

De beste en snelste manier om fit te worden is door jou te laten begeleiden door een personal trainer. Een personal trainer van Boxing stad Groningen helpt jou om af te slanken, je spiermassa te vergroten, je conditie te verbeteren en energieker door het leven te gaan.

Wat kun je van ons verwachten?

✔ 100% aandacht door een-op-een begeleiding
✔ Gecertificeerde personal trainers
✔ Intake om jouw doelen te bepalen
✔ Programma afgestemd op jou wensen
✔ Training op hartslag

Een personal trainer van Boxing Stad Groningen beperkt zich niet alleen tot het nastreven van je fitheidsdoelen maar ook in het aanleren van de bokssport.

In training kun je ervoor kiezen om samen met de personal trainer bezig te gaan met boksen om in  een rap tempo de verschillende technieken en stoten aan te leren. Techniek, coördinatie, inzicht en snelheid zijn de punten waar je aan werkt om je fitheid, scherpte en gezondheid op peil te brengen of te houden.

Al onze personal trainers zijn tevens gelicenseerde bokstrainers van de Nederlands Boksbond. Ook worden al onze trainers jaarlijks ,door middel van cursussen, opgeleid om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van fysieke training, voeding en coaching.

Start informatie aanvragen