Mijn lijf en mind zijn sinds die tijd zoveel sterker geworden

Wie ben je?

Karin Pietens

 

Waar woon je?

Winsum

 

Hoe oud ben je?

30 jaar

 

Hoelang train je al bij ons?

Ik heb me ingeschreven bij Boxing Stad Groningen en sindsdien ben ik daar een paar keer in de week te vinden. De beginners en gevorderden cursus heb ik afgerond en nu ben ik lid. En JA daar ben ik best een beetje trots op!

 

Wat is de reden dat je bent begonnen met trainen?

Ik hou ervan in mijn vrije tijd actief te zijn! Ik hou van verbouw klusjes en ga graag wandelen met mijn hondenvriend Djaga:), racefietsen, met m’n handen in de tuin wroeten of boxen!

Ik ben begonnen met boksen toen ik niet zo lekker in mijn vel zat. Ik zat teveel in mijn ‘hoofd’: piekeren/ nadenken en wou weer meer in mijn lijf. Gewoon doen! Ik ben me bewust dat beide zo belangrijk zijn!

De sfeer, trainers en inhoud van de trainingen past bij mij. Wat ook een belangrijk punt was dat ik het kon combineren met mijn onregelmatige werk en dat kan! 

 

Wat heeft trainen bij ons je opgebracht en hoe voel je je daardoor?

Mijn lijf en mindset zijn sinds die tijd zoveel sterker geworden. Van conditie nul ben ik weer opgeklommen naar een fitter persoon. Door de intensieve trainingen heb ik geen tijd om na te denken: ideaal voor mij!

 
Als vrouw ben ik ook zelfverzekerder geworden: niets of niemand krijgt mij klein!

Eigen inbreng?

Iedere week kijk ik weer uit naar de lessen die gaan komen en mede door het enthousiasme van o.a Quirijn, Rick en Patrick is boksen een stuk van mijn leven geworden.

 

Andere testimonials… 

Boksen is inmiddels de enige sport die ik nog beoefen….
Tymen Boon

Marketingmanager

Ik ben wekelijks te vinden bij Boxing Stad Groningen…
Laura Schipper

Moeder

Trainen bij Boxing Stad Groningen geeft mij meer energie..
Ko rustige

Zzp'er Chefkok