“Ik ben zelfverzekerder geworden en assertiever”

Wie ben je?

Laura Schipper

 

Waar woon je?

Winsum (groningen)

 

Hoe oud ben je?

27 jaar

 

Hoelang train je al bij ons?

sinds september 2017

 

Wat is de reden dat je bent begonnen met trainen?

​Ik sportte af en toe bij een fitnessschool waar ik me niet thuis voelde en niet gemotiveerd was om te trainen. Ik kwam via facebook terecht bij Boxing Stad Groningen en ik voelde meteen welkom! Het is een grote school maar toch is er sprake van persoonlijk contact. 

 

Wat heeft trainen bij ons je opgebracht en hoe voel je je daardoor?

Trainen bij Boxing stad Groningen heeft me veel opgeleverd, ook in mijn dagelijkse leven. Ik ben zelfverzekerder geworden en assertiever. Ik heb mezelf op een andere manier leren kennen. Ik ben fitter en voel me sterker. Ik ben afgevallen en ik voel me fijn in mijn lijf. Het is een verslaving geworden en er gaat geen week meer voorbij dat ik niet te vinden ben bij BSG.

Eigen inbreng?

De trainers zijn super, allemaal. Ik wordt gemotiveerd, gecorrigeerd als mijn houding niet goed is. De trainingen zijn van hoge kwaliteit. De sfeer is goed en er is ruimte voor een praatje en een kopje koffie na afloop.

Andere testimonials... 

Trainen bij Boxing Stad Groningen geeft mij meer energie..

Tymen Boon

Marketingmanager Eppinga

Ik heb me nog nooit zo fit gevoeld sinds ik hier train..

Isabella Hornhuis

Coach/Therapeut

Ik voel me zekerder en weerbaarder…

Hannah Miedema

Administratief medewerker