ik merk nu al lichamelijke verandering waarbij ik “leaner” ben

Wie ben je?

Paul

 

Waar woon je?

Wehe de Hoorn

 

Hoe oud ben je?

55 jaar

 

Hoelang train je al bij ons?

Ik train sinds 2 maanden bij Boxing Stad Groningen.  1 x per week krijg ik Personal training. Dit vul ik aan met Fit in 25 minuten trainingen op club.

 

Wat is de reden dat je bent begonnen met trainen?

Positieve verhalen gehoord en goede resultaten gezien in fitheid. Ik ben jaren naar sportschool geweest en nog altijd, maar wil meer afgetraind , soepel en fit worden. En deze PT waarbij het grootste deel van de tijd bestaat uit het leren boxen, sprak me enorm aan.

 

Wat heeft trainen bij ons je opgebracht en hoe voel je je daardoor?

Echt inspannend, mijn conditie bij aanvang was minder dan ik dacht, ik merk nu al lichamelijke verandering waarbij ik “leaner” wordt. Daarnaast is het gewoon leuk om te doen en de verschillende trainers zijn enthousiast en stimulerend.

Eigen inbreng?

4,5 ster waard! 

Andere testimonials… 

Boksen is inmiddels de enige sport die ik nog beoefen….

Tymen Boon

Marketingmanager

Ik ben wekelijks te vinden bij Boxing Stad Groningen…

Laura Schipper

Moeder

Trainen bij Boxing Stad Groningen geeft mij meer energie..

Ko rustige

Zzp'er Chefkok