“De personal trainingen zijn gemakkelijk in te plannen”

Wie ben je?

Ko Rustige 

 

Waar woon je?

Groningen

 

Hoe oud ben je?

39 jaar

 

Hoelang train je al bij ons?

Inmiddels alweer 3 jaar. 

 

Wat is de reden dat je bent begonnen met trainen?

Via een facebook advertentie kwam ik Boxing Stad Groningen terecht. Ik wilde weer beginnen met sporten want als zelfstandige kwam ik er bijna niet aan toe.  Nu kan ik na drie jaar echt niet meer zonder. 

 

Wat heeft trainen bij ons je opgebracht en hoe voel je je daardoor?

De wekelijkse training die ik volg zorgt ervoor dat ik als zzp’er toch aan het sporten ben. De werkzaamheden in de horeca zijn met name in de avond en in het weekend, erg onregelmatig. Bij BSG kan ik elke week weer een nieuwe afspraak maken en/of met een van de groepslessen meedoen.

De trainingen maken mij fitter en ik vind het echt leuk om beter te leren boksen. Je bent gewoon nooit uit geleerd met boksen en dat is het mooie aan de sport!

Eigen inbreng?

Heb je een eigen bedrijf of werk je voor jezelf? Pak de training op bij Boxing Stad Groningen. Zo kom je aan sporten toe en de uitdaging vergaat daar nooit. 

Andere testimonials… 

Geen machogedrag maar hele gezellig, leuke mensen…

Tymen Boon

Marketingmanager Eppinga

Training at Boxing Stad Groningen is from a very high level…

Colm Quin

Olympic Boxer Ireland

Trainen bij Boxing Stad Groningen heeft mij echt fit gemaakt..

Hannah Miedema

Administratief medewerker