“Door het boksen leid ik een gezonder & bewuster leven”

Wie ben je?

Tymen Boon

 

Waar woon je?

Groningen centrum

 

Hoe oud ben je?

42 jaar

 

Hoelang train je al bij ons?

Inmiddels al weer 2,5 jaar met plezier. 

 

Wat is de reden dat je bent begonnen met trainen?

​Sporten is nooit mijn ding geweest. Wel eens wat sportactiviteiten geprobeerd maar vechtsport heeft me nooit echt getrokken. Todat een vriend van mij zei dat boksen echt tof is. Hij deed zelf mee aan de cursus Echte Mannen Boksen. Ik heb hier een proefles voor gedaan en daarna een proefles gedaan bij Quirijn voor Personal Training. Vanaf het eerste moment was ik verkocht.

Het vooroordeel wat ik had voor boksen klopt bij Boxing Stad Groningen helemaal niet. Ik dacht aan mensen met macho gedrag, agressief gedrag en niet perse vriendelijke mensen. Het tegendeel werd bewezen. Iedereen is juist erg vriendelijk, zowel de leden als alle trainers en machogedrag wordt er niet getolereerd. 

 

Wat heeft trainen bij ons je opgebracht en hoe voel je je daardoor?

Door de trainingen bij Boxing Stad Groningen ben ik ten eerste een fan geworden van de bokssport. De uitdaging, spelvorm en hoge intensiteit spreken mij erg aan. De trainingen van een half uur zijn zeer intensief. De trainingen van een uur zorgen er echt voor dat je tot het gaatje gaat. 

Na enige tijd trainen voelde ik mij al fitter, sneller, sterker en veel energieker worden. De slechte gewoontes die ik heb in mijn lifestyle probeer ik nu veel beter aan te werken. De sport heeft mij mentaal veel sterker gemaakt. 

Eigen inbreng?

Personal training, verschillende soorten groepslessen of het trainen voor jezelf. Dit is allemaal mogelijk bij Boxing Stad Groningen. Het unieke is dat de sportschool echt gericht is op het individu en er dus aandacht is voor iedereen.

Andere testimonials..

Boksen heeft mij fitter en strakker gemaakt…
Isabella Hornhuis

Coach en therapeut

Van trainen bij BSG ben ik ‘strakker’ geworden..
Paul la Poutré

Ondernemer in Kunst

Trainen bij Boxing Stad Groningen geeft mij meer energie..
Ko Rustige

Zzp'er Chefkok