BOKSLESSEN VOOR TIENERS

Speciaal voor jeugd tussen de 13-16 jaar!

Leer alle basisbokstechnieken

Meer zelfvertrouwen, discipline en weerbaarheid

Professionele en ervaren trainers

Wij leren uw tiener boksen

Bij Boxing Stad Groningen brengen wij tieners graag de kunst van het boksen bij!

Boksen als sport
Naast onze lessen voor volwassenen, bieden we ook bokslessen aan speciaal voor de jeugd van 13-16 jaar. Twee keer per week kan er getraind worden met uitsluitend leeftijdsgenoten. Tijdens deze lessen kunnen ze op een speelse manier werken aan hun motorische vaardigheden, conditie en zelfvertrouwen. Boksen is een intensieve, dynamische en stoere sport die zowel de fysieke als mentale weerbaarheid bevordert.

Respect voor elkaar
Onze trainers besteden veel aandacht aan alle bokstechnieken en we zorgen ervoor dat dit gebeurt in een leuke en actieve omgeving. De jongeren werken samen in twee- of drietallen, waarbij we de nadruk leggen op respect, positiviteit en actief bezig zijn.

Uitlaatklep
Boksen biedt de jeugd een uitstekende uitlaatklep voor hun overvloed aan energie, vooral in een tijd waarin buitenspelen soms minder gebruikelijk is door alle technologie. Met boksen kunnen ze genieten van actieve en intensieve beweging. Dit maakt ze ook fitter, sterker en zelfverzekerder. 

Onze trainers
Onze jeugdbokstrainingen worden verzorgd door ervaren trainers met een pedagogische achtergrond. We willen dat de kinderen op een gedisciplineerde, maar toch ontspannen manier kennismaken met alle aspecten van het boksen. Veiligheid staat bij ons altijd voorop.

Groepsgevoel
Hoewel boksen een individuele sport is, hechten we veel waarde aan het groepsgevoel tijdens onze trainingen. Samen plezier maken staat bij ons hoog in het vaandel.

Rooster
Hier is het rooster voor onze jeugdbokslessen:

Dinsdag: 16.30-17.30
Donderdag: 16.30-17.30

We heten uw tiener van harte welkom om deel te nemen aan onze jeugdbokslessen bij Boxing Stad Groningen!

Ja, ik ontvang graag alle startinformatie!

  • Vol = Vol – gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar 
  • Uiterlijke aanmelddatum 20 september 2023
  • Start trainingen tussen 11 en 20 september 2023 

Leer alle bokstechnieken

Verbeteren motoriek, kracht en lenigheid

Meer discipline en respect