JEUGD
BOXING

Trainen bij de nummer 1 in boksen voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar uit Groningen!

Daarom Boxing Stad Groningen

Wil jij afslanken, sterker worden en fitter door leven of heb je nog een ander doel? Kom trainen bij de nummer 1 in boksen Groningen en behaal in korte tijd resultaat.

$

Meer discipline

$

Verbeteren van de motoriek

$

Meer uithoudingsvermogen

$

Meer zelfvertrouwen

$

(Mentaal) Weerbaarder

“Wij leren uw kind boksen”

Naast lessen voor volwassenen biedt Boxing Stad Groningen ook Jeugdboxing aan. Deze activiteit is niet alleen leuk en gezond maar doet het kind ook groeien. Spelenderwijs groeit de jeugd in motoriek, conditie en zelfvertrouwen. Boksen is een positieve en actieve sport en dat geeft kinderen zelfvertrouwen.

De intensieve beweging die deze sport vereist is een goede uitlaatklep voor het teveel aan energie. Buitenspelen minder van deze tijd geworden door alle videoschermen.  Boksen geeft de jeugd weer actieve en intensieve beweging. 

Jeugdboksen is voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar die graag willen leren boksen. 

 

“Van Beginner Tot Bokstopper”

De jeugdbokstrainingen van Boxing Stad Groningen worden verzorgd door ervaren trainers met een pedagogische achtergrond. De kinderen maken op systematische maar ongedwongen wijze kennis met alle aspecten van het boksen. Vanzelfsprekend staat veiligheid altijd voorop. Boksen is een nette sport als deze goed en in een veilige omgeving wordt aangeleerd.

Er is bij de bokstrainingen veel aandacht voor het verbeteren van de mentale weerbaarheid en het zelfvertrouwen van kinderen. Boksen heeft daar een positieve invloed op. Dat is niet alleen onze eigen ervaring, het blijkt ook uit onderzoek. Voor andere kinderen kunnen we werken aan agressiebeheersing en respect. Onze aanpak hangt uiteraard van de persoonlijkheid van de kinderen af.

Al is boksen een individuele sport, de trainingen zijn in groepsverband. Jeugdboxing bij Boxing Stad Groningen draait daarom allereerst om het plezier van het bewegen en het samenzijn met leeftijdgenoten.

Personal Training

Liever meer persoonlijke aandacht en sneller resultaat? Boek dan een proefles Personal training!