Personal Training Groningen

Trainen bij de nummer 1 personal training Groningen is de beste manier om superfit te worden!

Daarom Boxing Stad Groningen

Wil jij afslanken, sterker worden en fitter door het leven of heb je nog een ander doel? Kom trainen bij de nummer 1 in Personal Training in Groningen en behaal in korte tijd resultaat.

$

Verlies in 8 weken wel 5 tot 10 kg

$

Meer energie, fitter en gelukkiger

$

10 cm minder buikomtrek in 8 weken

$

Meer kracht in 8 weken

$

Weerbaarder en meer zelfvertrouwen

Leden aan het woord… 

Suzanne

Bo

Heves

Vraag nu je gratis proefles aan
Bedankt! Wij nemen z.s.m. contact met je op!
Personal Trainer

“Wij kijken wat bij jou past”

Elk mens is uniek en daarom is het goed om te bespreken wat jouw wensen en doelen zijn. Maatwerk is de sleutel tot het behalen van doelen op korte termijn. De werkwijze van de nummer 1 in Personal Training Groningen houdt rekening met jouw niveau, eventuele blessures en medische achtergrond.

Ga een intakegesprek aan met één van onze personal trainers om te kijken wat voor trainingsschema het best bij jou past en welk voedingspatroon daarbij aansluit.

“Get Yourself Ready To Rumble”

Na de intake kan bepaald worden wat voor jou het beste gaat werken. Onze verschillende pakketten worden op maat gemaakt. Helemaal afgestemd op wat het beste bij jou past.

Personal Training is dan ook veruit het meeste effectieve middel om jou doelen te bereiken. Werk aan aspecten als afslanken, sterker worden en je fitter voelen door intensief te trainen op jouw niveau. Wij gaan samen met jou aan de slag om je doelen te bereiken. Intensieve begeleiding, effectief trainen en de juiste voeding zijn hierin de gouden combinatie. Iedereen is anders en maatwerk is de leidraad van de nummer 1 Personal Training Groningen.